Skip links
Inhoud

Verse producten

Vers, verser, verst...!

Rauwkost en salades
Onze rauwkosten en salades worden iedere dag met de grootste zorg VERS bereidt! Ze worden gemaakt van verse producten en uitsluitend met sauzen op zuivelbasis. Daarom hebben onze rauwkostsalade's een vetpercentage van minder dan 4%, en passen in elk afslankend dieet. U vind de rauwkost bij ons voorverpakt in bakjes, wilt u een andere hoeveelheid is dit altijd mogelijk! Ook hebben we rauwkostschotels, 4 soorten in een 4vaks bak die u zo op tafel kunt zetten.

Gesneden groenten
Elke dag snijden wij, al vroeg in de morgen, voor u de lekkerste en verste groenten! Dit alles onder zeer strenge hygiëne regels volgens HACCP-norm. Onze gesneden wordt verpakt in polyprop zakken, dit om de versheid te bewaren. Wij verpakken onze gesneden product zonder toevoeging van gas of conserveringsmiddelen om de houdbaarheid te verlengen. Omdat wij elke dag vers snijden is dit niet nodig, en is dit wel zo gezond!

Maaltijden
Onze maaltijden koken wij elke dag vers in onze kookhoek in de winkel. Uiteraard gebruiken wij hier ons eigen verse product voor. Wij stomen de aardappelen en groentes gaar, zo behoudt de groente kleur, smaak, en vitamines! Dit ziet u en dit proeft u! 

Het lekkerste fruit
Bij ons in de winkel vind u het lekkerste fruit van het seizoen. Voor het fruit bij ons de winkel ingaat word dit door ons en ons personeel gekeurd op smaak! Zo vind u altijd de lekkerste en sappigste sinaasappelen en mandarijnen bij ons! Onze appelen en stoofperen halen wij zelf op bij onze vaste teler, zo hebt u altijd een constante kwaliteit doe gewoon super goed is! 

Aardappelen
Wij hebben al jaren onze eigen teler waar wij onze Bildtstar aardappelen ophalen. Deze man is een echte 'vakidioot' en heeft veel liefde voor zijn vak! Daarom vind u bij ons alleen de allerbeste kwaliteit. We hebben klanten uit de hele omgeving die bij ons aardappelen komen halen! 

 


Snelkoppelingen