Skip links
Inhoud

Home

Voor verantwoorde en smaakvolle catering komt u bij ons: de gezondste en lekkerste eetwinkel van Genemuiden en omstreken!Bruiloftscatering!


Gaat u binnenkort trouwen? Wij verzorgen graag de catering voor uw daggasten. We hebben diverse soorten belegde broodjes, belegde mini broodjes of sandwiches. U kunt natuurlijk ook kiezen voor diverse lekkere hapjes in buffetvorm. We maken bladerdeeghapjes met ham, kaas en tomaat, pizzarolletjes, miniwraps in glaasjes gepresenteerd, maar ook mini tompouce's of mini appelcakejes. Ook kunnen we een welkomstcoctail verzorgen, bijvoorbeeld van prosecco met aardbei. U kunt altijd een afspraak maken! Wij houden rekening met uw wensen! Het moet voor u een onvergetelijke dag worden!


Nieuw bij ons in de winkel:
Bakmixen van 'Gewoon Appeltaart'!

Gewoon Appeltaart werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met steun van diverse zorginstellingen proberen zij de afstand tot de arbeidsmarkt voor deze mensen te verkleinen. Ze vinden het belangrijk om de talenten van deze mensen te ontdekken en ze verder te laten ontwikkelen in het arbeidsleven. Deze ontwikkeling en het benutten van hun talenten zijn van groot belang voor het geluk van deze bijzondere mensen. Door deze heerlijke bakmix te kopen helpt u mee aan dit geluk! Deze bakproducten zijn nauwkeurig uitgezocht op kwaliteit en voor zover het kan met natuurlijke ingrediënten.In onze winkel vind u bakmixen voor appeltaart, plaatcake, cupcake, brownie, speltcake van 100% spelt, soesjes, biscuit en banket room.


 

Catering:

Om te bestellen klik op een van de onderstaande foto's

  
  


Sfeervol tafelen met 'Het Plateau'!    

Een uitgebreid assortiment van minimaal 32 verschillende koude lekkernijen gepresenteerd op een lang plateau. Dit standaard assortiment omvat: rauwkostsalade, toastsalade, antipasti, vleeswaren, vis, kaas... met zo'n breed aanbod is er voor ieder wat wils!

Daarnaast worden er 2 soorten brood bijgeleverd, alles bij elkaar is genoeg voor een royale maaltijd. U zet Het Plateau op tafel en het genieten kan beginnen! 


Klik hier
om te bestellen.


Snelkoppelingen